Predmet príspevku: Re: Banksy - StreetArt (Velka Britania)
Odoslané: Ne, 17. Jan 2010, 11:10
Založený: So, 16. Jan 2010, 14:08 Príspevky: 10
pan streetartu... zasluzi si velky respekt kedze vela ludi nelaka streetart, a ked ho aj dakto robi bud nema dobre napady alebo robi take veci ktorym fakt nikto nerozumie!... on robi take veci co aj opisuju dnesny zivot a tak... a mna zabija ako ty vojaci zatieraju znak mieru....
SEKTOR ONE
Odoslané: Ut, 23. Feb 2010, 14:07
Založený: So, 26. Dec 2009, 16:27 Príspevky: 12
no je to proste pán, inač btw teraz má nejaký beef s anglickým writerom, si stale crossuju veci enviem či ste niečo čitali už o tom
Max
Odoslané: Ut, 23. Feb 2010, 14:14
Administrátor stránky
Založený: Ne, 08. Feb 2009, 10:11 Príspevky: 147
Hej mal... resp. ešte stále má... ten druhý writaz sa volá Robbo .... a nedáva nejak extra... ale je rešpektovaný... lebo dáva už nejaké tie roky...
buchtotronik
Odoslané: Ne, 16. Máj 2010, 13:01
Založený: Ne, 16. Máj 2010, 11:30 Príspevky: 20
ja som o nom cital ze tei grafity robi vasinou tka ze ho nevidia ze je nenapadny ale brutalne ma zujima ako robi tie vleke obrazy na budovach ayb bol nenapadny , ale je to zviera respekt velky a este som cital ze sa vkradol do nejakeho muzea a polzil ku nejakym obrazom svoj obraz co urobil a odisiel
Trane
Odoslané: Št, 10. Jún 2010, 00:17
Založený: St, 09. Jún 2010, 23:41 Príspevky: 22
MAX povim ti pravdu mne sa to paci s teraz a tak preto neviem co us mude dalej ne to este teraz toto co zu je
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre