| Autor |
Správa |
|
Max
|
Predmet príspevku: Robíte street art? Odoslané: So, 23. Jan 2010, 21:28 |
|
 |
| Administrátor stránky |
 |
Založený: Ne, 08. Feb 2009, 10:11 Príspevky: 147
|
čaute.... tak ako? .... skušali ste už niekedy street art? ... ak hej tak aky druhy.... ja osobne mam najradšej stenciling.... alebo ešte nalepky/plagáty... ostatné su tiež fajn.. ale tak toto je asi top... chcel by som ešte niekedy vyskúšať paint roller.... ale na to treba skúšať 
|
|
 |
|
 |
|
KAPO+OPAK
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: St, 24. Feb 2010, 15:38 |
|
Založený: Pi, 10. Apr 2009, 21:38 Príspevky: 62
|
|
ešte nie....ale chcem začať...a ty mi ukážeš že čo ako:D
_________________ The Message is the mightiest weapon It seems to me that we have one of two choices. Human being or human doing? Which one are you?!
|
|
 |
|
 |
|
Max
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: St, 24. Feb 2010, 21:55 |
|
 |
 |
|
|
no pomôžem... ak sa budeš snažiť.... a pomôžem len s technikou... nápad musí byť tvoj...
|
|
 |
|
 |
|
KAPO+OPAK
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: Št, 25. Feb 2010, 13:39 |
|
|
|
ved jasné...ja mám už aj nápad:-))
_________________ The Message is the mightiest weapon It seems to me that we have one of two choices. Human being or human doing? Which one are you?!
|
|
 |
|
 |
|
Max
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: Št, 25. Feb 2010, 15:10 |
|
 |
 |
|
|
super... napíš PM.... nejak to sfušujeme....
|
|
 |
|
 |
|
NerD
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: So, 19. Jún 2010, 18:34 |
|
Založený: So, 19. Jún 2010, 18:23 Príspevky: 1
|
Max napísal: čaute.... tak ako? .... skušali ste už niekedy street art? ... ak hej tak aky druhy.... ja osobne mam najradšej stenciling.... alebo ešte nalepky/plagáty... ostatné su tiež fajn.. ale tak toto je asi top... chcel by som ešte niekedy vyskúšať paint roller.... ale na to treba skúšať  Jaa hlavne stickers, stencils a polystyrén  máš nejaké skúsenosti s plagátmi čo sa týka materiálu a aplikácie???
|
|
 |
|
 |
|
KAPO+OPAK
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: Pi, 23. Júl 2010, 12:32 |
|
|
|
čaw nerd....niesi ty náhodou blinko konvablinko?:D......
|
|
 |
|
 |
|
Max
|
Predmet príspevku: Re: Robíte street art? Odoslané: Ne, 08. Aug 2010, 11:48 |
|
 |
 |
|
NerD napísal: Max napísal: čaute.... tak ako? .... skušali ste už niekedy street art? ... ak hej tak aky druhy.... ja osobne mam najradšej stenciling.... alebo ešte nalepky/plagáty... ostatné su tiež fajn.. ale tak toto je asi top... chcel by som ešte niekedy vyskúšať paint roller.... ale na to treba skúšať  Jaa hlavne stickers, stencils a polystyrén  máš nejaké skúsenosti s plagátmi čo sa týka materiálu a aplikácie??? Jasné robieval som plagáty, a skúsenosti s materialom? tak jednoduchý papier, najlepšie niečo pevnejšie (určite nie kancelársky) a potom je to už len na tebe ake použiješ lepidlo farbu a vrch. ja som často použival obyčajné technické lepidlo na plágáty, ktoré pouzivaju aj kolpoltéry, a vrch som použival lak v spreji, vydržalo mi to dlho, odporúčam, a čo sa týka technologie výrobi motívu plagátu, tak to ti vysvetľovať nejdem je to Wack, P.S: ospravedlňujem že som nebol na fóre dlho, ale bol tu problém s hackermi ktorý napadli cely sérver, a mne dokonca zmenili heslá, tak si predstavte že čo to bolo keď mňe niekto zmeni heslo, keď ho zmenia vám tak vám ho obnoví moderátor, keď zmenia moderátorovi alebo niekomu z vedenia tak ho obnovím ja, ale keď ho zmenia mňe, tak si to viete predstaviť čo to bolo za babranie ale už je to v pohode, a začíname zase odznova,
|
|
 |
|
 |
|